NYHETER 2020-2-24 KL. 17:31

Majed har sålt Bella Capri till Alvestabor

Av Hans Nilsson

Majed har sålt Bella Capri till Alvestabor
Majed Rahim Yousef har sålt Pizzeria Bella Capri på Allbogatan i Alvesta. De nya ägarna tar över den 1 april. - Det har gått bra, men det är jobbigt att driva en pizzeria helt ensam, säger han. Foto: Hans Nilson

ALVESTA. Majed Rahim Yousef har sålt Pizzeria Bella Capri på Allbogatan i Alvesta. De nya ägarna tar över den 1 april.- Det har gått bra, men det är jobbigt att driva en pizzeria helt ensam, säger Majed Rahim Yousef.
Uber Zomegnan och hans fru hade drivit Bella Capri i Alvesta sedan 1980 när Majed Rahim Yousef köpte restaurangen sommaren 2016.
Den 15 juni 2016 var den första dagen Majed Rahim Yousef hade öppet. Han gjorde pizzorna med samma recept som Uber Zomegnan hade använt och gästerna fortsatte att komma till Bella Capri.
Men nu har Majed Rahim Yousef tröttnat på slitet och sålt Bella Capri.
- Jag jobbar 13 timmar om dagen och jag är ensam här, jag har ingen ledighet. Det är jobbigt, jag är trött och jag har börjat få ont i ryggen. Jag orkar inte med det här längre, förklarar Majed Rahim Yousef.
Han vill inte berätta vilka det är han har sålt Bella Capri till.
- Det är två Alvestabor, de planerar att ha svensk mat istället. Men kanske de behåller pizzorna, jag vet inte, säger Majed Rahim Yousef, som gör sin sista arbetsdag på Bella Capri den sista mars och som inte vet än vad han ska göra sedan.

hans nilsson