NYHETER 2022-8-8 KL. 11:10

The Ark spelar på Karl-Oskardagarna - ger gratis konsert

Av Hans Nilsson

The Ark spelar på Karl-Oskardagarna - ger gratis konsert
The Ark kommer hem till Växjö igen och ger en gratiskonsert klockan 20.00 den 21 augusti på Stortorget, i ett arrangemang av Växjö Citysamverkan. Foto: Pressbild


VÄXJÖ. Växjös stora stolthet - The Ark - kommer hem till stan igen och ger en gratiskonsert på Karl-Oskardagarna. Söndagen den 21 augusti klockan 20.00 intar bandet scenen på Stortorget i Växjö City.
- Det känns extra roligt att det blir en gratis spelning så att alla kan komma och fira tillsammans med oss, meddelar The Ark.
The Ark är sedan i somras ute på en kritikerrosad återföreningsturné som lockat stor publik i hela landet. Nu vänder bandet hem till Växjö igen med sin storslagna show.
På kvällen under söndagen den 21 augusti avslutar de Karl-Oskardagarna. Vid 20.00 gör de en specialkonsert för Växjö innan de återvänder ut i landet för att slutföra sin Reunion Tour.
- Det hade inte känts som en fullständig turné utan ett stopp i vår älskade hemstad. Vi har försökt få till en spelning i hembygden sedan turnén började planeras och kan nu äntligen berätta att det blir en spelning på Stortorget i Växjö.
- Det har varit en fantastisk turné och och vi har haft otroligt kul hittills men den här kvällen kommer nog bli en av sommarens stora höjdpunkter, berättar The Ark via ett pressmeddelande.
Som förband på konserten i Växjö uppträde det danska bandet ”Prisma”, som börjar spela redan vid 19.00.
The Arks konsert i Växjö är ett arrangemang av Växjö Citysamverkan.