NYHETER 2020-7-3 KL. 12:45

Lions satsar på lördagsöppet på loppisen

Av Hans Nilsson

Lions satsar på lördagsöppet på loppisen
Den 4 juli har Lions Club i Alvesta premiär på sin nya satsning på lördagsöppet med loppis. - Det blir loppis varje lördag hela juli, säger Lennart Samuelsson i Lions Club. Foto: Privat


ALVESTA. Den 4 juli har Lions Club i Alvesta premiär på sin nya satsning på lördagsöppet med loppis på Värendsgatan. - Det blir loppis varje lördag hela juli på mångas begäran, säger Lennart Samuelsson i Lions Club.
Klockan 10 till 13 varje lördag öppnar Lions Club i Alvesta för loppis under hela juli. Man väljer att ha loppisen efter att flera Alvestabor har framfört önskemål om det.
Men man håller hårt på restriktionerna i den 400 kvadratmeter stora lokalen på Värendsgatan med tanke på coronapandemin.
- Kassapersonalen kommer ha visir på sig, vi ska ha handsprit och skyltar som påminner om att man ska hålla avstånd och vi kommer se till att det inte är mer än 50 personer samtidigt inne i lokalen, förklarar Lennart Samuelsson.
Dessutom står Lions bakom en satsning i sommar på spelningar utomhus med orkestern Spelevinkarna på äldreboendena i kommunen en gång i veckan.

hans nilsson

PÅ STARTSIDAN JUST NU