NYHETER 2020-11-21 KL. 20:06

Future Bemanning finns nu i Växjö!

Future Bemanning finns nu i Växjö!
Future kan hjälpa dig med bemanning eller rekrytering snabbt och effektivt. Foto: Adobe Stock.

Future Bemanning är redo för nya uppdrag i Växjö och kan snabbt och effektivt få ut medarbetare till din arbetsplats för att se till att din verksamhet fortsätter rulla som planerat.

Pandemin som råder i världen har ingen missat, och det gör att många verksamheter stannar upp på grund av flera anställda som är sjuka. En smidig och snabb lösning på problemet är bemanningsföretag, Future Bemanning har anställda som är redo att ta uppdrag med kort varsel och som är ivriga att arbeta. Förutom Växjö så finns Future även i Västerås, Örebro och Eskilstuna.

Futures verksamhet drivs med stort fokus på Glädje, Flexibilitet och Driv. Dessa ord symboliserar allt som Future tycker är viktigt för att skapa en bra grund för verksamheten.
– Detta kommer förstås både våra kunder och våra medarbetare till godo i slutändan. Kvalitet, hälsa och helhet kan ju tyckas vara grundläggande och detta genomsyrar alltid vår verksamhet, säger Agneta Wiking, VD på Future Bemanning.

Medarbetarens attityd och förhållnings­sätt är grunden för en trygg leverans till dig som kund. Som auktoriserat rekryterings­företag genomför rekryteringar såväl på tjänstemannasidan som
på arbetarsidan.
– En öppen och ärlig dialog ger en bra grund till att hitta den bästa ­lösningen för både oss och våra ­kunder. Dessutom prioriterar vi alltid kvalitet och en långsiktig relation med våra kunder, säger Agneta.

Den stora fördelen med bemanning för dig som kund är den flexibilitet som finns inbyggd i tjänsten. Till ­exempel kan du som kund hyra in personal under en längre period som du sen kan anställa direkt hos er, på detta sätt lär du och ­medarbetaren känna varandra innan anställning hos er. Du löser ett kortare eller längre behov av förstärkning i din verksamhet. Förutom under sjukdom så kan det också handla om en period av högre arbets­belastning, till exempel toppar under julen. Andra fördelar med bemanning är förstås att Future tar hand om rekryterings­arbetet i sin helhet och allt som följer av ansvaret som arbetsgivare.

Är ditt företag i behov av ­personal? Kontakta Agneta Wiking på ­agneta@futurebemanning.se för hjälp med bemanning eller ­rekrytering till ditt företag.


Future är auktoriserade inom både bemanning och rekrytering. De har också blivit Gasellföretag 2019. Läs mer på www.futurebemanning.se



Future är taggade på nya uppdrag. Foto: Lasse Fredriksson.