NYHETER 2022-4-22 KL. 17:05

Anders Ygeman håller tal på 1 maj i Växjö

Av Hans Nilsson

Anders Ygeman håller tal på 1 maj i Växjö
Integrations- och migrationsminister Anders Ygeman kommer till Växjö för att hålla tal på 1 maj. Foto: Pressbild

VÄXJÖ/ALVESTA. På socialdemokraternas 1 maj-firande kommer integrations- och migrationsminister Anders Ygeman till Växjö för att hålla tal - och i Alvesta talar Målarnas förbundsordförande Mikael Johansson.
- I en orolig tid visar det sig återigen att solidaritet är det mest hållbara sättet att bygga ett samhälle på. Tillsammans skapar vi framtidens möjlighet, därför firar vi första maj, säger Martin Edberg, ordförande Socialdemokraterna Växjö.
Vid klockan 14.15 sker avmarsch från Liedbergsgatan 31 i Växjö. Målet är Linnéparken där tal och firande hålls med start klockan 15.00.

I Alvesta börjar marschen från Allbotorget vid klockan 11.00. Talet och firandet hålls sedan i Alvesta Folkets hus klockan 12.00.
- Vi ser framemot att välkomna Målarförbundets ordförande Mikael Johansson som huvudtalare i Alvesta. Den samverkan vårt parti har med fackföreningsrörelsen är oerhört viktig och vi är glada att kunna manifestera detta på arbetarrörelsens högtidsdag första maj, säger Sebastian Ohlsson, ordförande Socialdemokraterna Alvesta.
hans nilsson