VÄXJÖ 2024-3-25 KL. 12:15

Lokaltidningen firar fem år och kan vinna fina priser

Av Hans Nilsson

VÄXJÖ. Lokaltidningen Växjö/Alvesta har återigen blivit nominerad till två fina priser på Gratistidningarnas gala som hålls i Stockholm den 26 april.
- Vi är ett hungrigt och drivet team som har en stor passion för det vi gör, säger Cecilia Petersson, ägare av Lokaltidningen, som firar fem år nu i dagarna.

Lokaltidningen firar fem år och kan vinna fina priser
Lokaltidningen Växjö/Alvesta, här med Cecilia Petersson och Sebastian Lindgren, har vunnit flera priser förut på Gratistidningarnas gala i Stockholm. Nu är tidningen återigen nominerad till piser på galan. Foto: PrivatLokaltidningen nominerades redan 2021 till Årets artikelserie, Årets förstasida och Årets lokala insats i branschens tävling Årets gratistidning.
Då stod Lokaltidningen slutligen som vinnare av kategorin Årets lokala insats med #lokalt jävlaranamma på Gratistidningarnas galakväll i Stockholm.

Juryns motivering var då: ”När alla aktörer står förlamade av Coronakrisen samlar Lokaltidningen i Växjö handlare, företagarföreningar, andra medier, handelsplatser och uppmanar invånare att handla lokalt med rubriken – #Lokaltjävlaranamma! Det kallar vi Lokaltidningsjävlaranamma!”

Även 2022 blev Lokaltidningen nominerad i flera kategorier: ”Årets annonskampanj”, ”Årets nytänkare” och ”Årets Säljorganisation”.
Lokaltidningen vann i alla tre kategorierna.
- Vi har verkligen fått mycket uppskattning genom åren med nomineringar och vinster. Nu firar vi dessutom fem år i dagarna så vi har mycket att glädjas åt, säger Cecilia Petersson.
- Det är kul att branschen ser och uppskattar det arbete vi gör i Växjö och Alvesta. Vi är stolta och glada eftersom vi vet att konkurrensen om nomineringarna finns i hela Sverige.
- Det här inspirerar oss att fortsätta göra det bästa möjliga för vårt samhälle och tidningen, lägger hon till.


hans nilsson