VÄXJÖ 2024-2-12 KL. 17:18

Jessica Andersson med egen melloshow på O’Learys

Av Hans Nilsson

VÄXJÖ. Sångerskan Jessica Andersson är en av våra mest lysande schlagerstjärnor och en av landets mest folkkära artister. När Växjö befinner sig mitt i den hetaste mellofebern fredagen den 16 februari kommer hon till O’Learys och uppträder med sin melloshow.

Jessica Andersson med egen melloshow på O’Learys
Jessica Andersson är en av våra mest lysande schlagerstjärnor och en av landets mest folkkära artister.


Jessica Andersson, som hunnit bli 50 år nu, deltar inte i årets Melodifestival. Hon har redan varit med där åtta gånger.
Bäst gick det 2003 när hon tävlade ihop med Magnus Bäckland i Fame. Det var samma år som Jessica Andersson debuterade i Melodifestivalen.

Fame vann den svenska uttagningen och blev sedan femma i finalen i Eurovsion Song Cointest med ”Give Me Your Love”.
Nu när O’Learys bjuder in till schlagerparty så blir det schlagerstjärnan Jessica Andersson som kommer att leda kvällens fest den 16 februari, dagen innan själva deltävlingen sker i Vida Arena.

På O’Learys kommer hon bjuda på melloshow med de egna största hitsen och de personliga favoriterna från Melodifestivalen och Eurovision. Med sig på scenen har hon ett exklusivt kompband.
Jessica Andersson har inte bara tävlat i Melodifestivalen. Hon har dessutom vunnit i danstävlingen Let’s Dance på TV4, skrivit en självbiografi som sålt över 250 000 exemplar, och vunnit en Guldmask för Årets Kvinnliga Huvudroll i Little Shop of Horrors.

hans nilsson