VÄXJÖ 2023-1-10 KL. 16:15

Bidra med dina bästa matrecept till Lokaltidningens recepttidning

Av Hans Nilsson


VÄXJÖ. Om några veckor kommer Lokaltidningen ge ut en extra tidning med recept på billig, enkel och bra mat - nu kan du vara med och bidra med dina bästa recept som vi kommer publicera i den tidningen.
Skicka in dina recept med bild till: redaktion@lokaltidningenvaxjo.se och märk mailet RECEPT. Alla publicerade recept belönas med en Trisslott och ditt namn i tidningen.
- Vi vill inspirera till att med små medel få lite guldkantad vardag i dessa tider, säger Cecilia Petersson, vd och ansvarig utgivare på Lokaltidningen.

Bidra med dina bästa matrecept till Lokaltidningens recepttidning
Skicka in dina recept med bild till: redaktion@lokaltidningenvaxjo.se och märk mailet RECEPT. Uppmanar Cecilia Petersson, vd och ansvarig utgivare av Lokaltidningen. Foto: Pressbild


Vi på Lokaltidningen ser med stor glädje fram emot att ge ut en tidning med matrecept. Den kommer att följa med som en gratis bilaga till den vanliga tidningen som delas ut till hushållen i Växjö och Alvesta kommun.
Tidningen kommer att finansieras av Lokaltidningen och sex företag i Växjö och Alvesta som vill vara med och bidra till att ge folket de bästa recepten som är speciellt anpassade efter rådande tider.
Alla är välkomna att skicka in recept: restauranger, caféer, handlare, privatpersoner, skolkokerskan ja, alla som har ett bra recept som man vill dela med sig av.
Med er hjälp kommer den här tidningen att vara fylld med roliga och bra recept på nyttig och billig mat som är enkel att laga. Vi ser gärna att du även skickar in recept på hur man använder sig av matrester så att vi kan bidra till att minska matsvinnet.
- Vi hoppas att man lägger undan denna recept-inspirationsbomb och har glädje av den lång tid framöver. Vi ska dessutom ha en tävling där vi uppmanar alla att laga de recept som finns med i tidningen och skicka in bilder på resultatet. Receptet som får in flest bilder blir årets recept, förklarar Cecilia Petersson, tidningsägare.