Klik venligst
NYHETER 2020-3-11 KL. 09:04

Systrarna Thorén har köpt Bella Capri

Av Hans Nilsson

Systrarna Thorén har köpt Bella Capri
Det är systrarna Sanna, till vänster i bild, och Nellie Thorén från Alvesta som har köpt Bella Capri på Allbogatan som nu ska heta SN Kök och Bar. Foto: Privat

ALVESTA. Nu är det helt klart - det är systrarna Sanna och Nellie Thorén från Alvesta som har köpt Bella Capri som nu ska heta SN Kök och Bar.
Lokaltidningen berättade nyligen att Majed Rahim Yousef har sålt Pizzeria Bella Capri på Allbogatan i Alvesta, och att han skulle jobba fram till sista mars. De nya ägarna skulle sedan ta över den 1 april.
Men det stämmer inte riktigt, de nya ägarna, Sanna och Nellie Thorén, har redan tagit över.
Det gjorde de nu i söndags den 1 mars. Majed Rahim Yousef gjorde sin sista dag på Bella Capri i lördags den 29 februari.
- Vi sätter igång direkt och totalrenoverar restaurangen. Det kommer bli ett snyggt och stilrent ställe präglat av vår smak. Vi börjar som en lunchrestaurang med typisk svensk husmanskost, sedan får vi se, förklarar Nellie Thorén lite hemlighetsfullt.
Sanna, 30 år, och Nellie, 26 år, är från Alvesta och de är båda utbildade kockar. De kommer senast från jobb på Kök 11 i Växjö, där Sanna är mammaledig. Nu kommer de satsa allt på SN Kök och Bar när restaurangen öppnar framåt våren. Datum för öppning är inte spikat än.
- Vi är systrar och vi är bästa vänner och vi tycker att det här ska bli jättekul. Det byggs så mycket nu i Alvesta och då behövs det en riktigt bra och speciell restaurang, tycker Nellie.
- Det här kommer bli ett uppsving för Alvesta, vi ska göra vår grej och det ska bli jättekul. Vi är väldigt peppade, fortsätter hon.
Uber Zomegnan och hans fru hade drev Bella Capri från 1980 till sommaren 2016 när Majed Rahim Yousef köpte restaurangen.
hans nilsson

PÅ STARTSIDAN JUST NU

Fler nyheter

SENASTE NYTT

Fler nyheter

MEST LÄSTA NYHETER