NYHETER 2021-10-5 KL. 17:00

Svettig invigning på Idrottskliniken

Svettig invigning på Idrottskliniken
Castellums Affärsområdeschef i Växjö, Jenny Rungegård, höll i det första passet.

VÄXJÖ. Idrottskliniken har fått betydligt större lokaler ute på Företagsstaden. Castellum har stått för utbyggnaden och nu har Idrottskliniken en träningsanläggning på hela 2 632 kvadratmeter.
Intresset för att träna i grupp har bara ökat. Något som Idrottskliniken märkt av. Så pass att de växte ur sina gamla lokaler.
– Alla våra fem anläggningar i Växjö går bra, men det är extra roligt att satsa på lokalen i Företagsstaden I11 som är vår allra första anläggning. Att utöka gruppträningssalen är ett sätt att möta efterfrågan hos våra medlemmar, berättar Patrik Mattsson, VD och delägare på Idrottskliniken Växjö.

Invigningen blev lite speciell. Det var inget band som klipptes utan i stället var det ett riktigt svettigt gruppträningspass. Det hölls passande nog av Castellums Affärsområdeschef i Växjö, Jenny Rungegård.
– Jag älskar gruppträning och att få sprida glädjen i form av ett enkelt men tufft step-pass för våra entreprenörer var en grym avslutning på ett lyckat projekt, säger Jenny Rungegård.

Idrottskliniken har funnits sedan 1990 och har i dag fem anläggningar i Växjö.