Klik venligst
NYHETER 2020-3-11 KL. 08:39

Sissela Kyle gör comeback med kaxig föreställning

Av Hans Nilsson

Sissela Kyle gör comeback med kaxig föreställning
Nu ställer Sissela Kyle sig på scenen igen med en soloföreställning under namnet "Etta på listan! Den 20 mars kommer hon till Växjö Konserthus med den. Foto:PressbildVÄXJÖ. För tio år sedan gjorde skådespelaren Sissela Kyle stor succé med "Dina dagar är räknade" - nu ställer hon sig på scenen igen med en soloföreställning under namnet "Etta på listan!". Den 20 mars kommer hon till Växjö Konserthus med den.
Sissela Kyles comeback är en kaxig föreställning om livet och listor och hur det är att vara Sissela Kyle.
Hon tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag.
Här utgår Sissela Kyles från sin besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.
- Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger Sissela Kyle.
Manuset är skrivet ihop med Calle Norlén, för regin står Emma Bucht och på scen medverkar multimusikern Sara Niklasson.
Sissela Kyle är utan tvekan en av Sveriges mest hyllade skådespelare och hon har även utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade", blev en succé med 150 utsålda föreställningar i hela Sverige.
Nu när Sissela Kyle ger sig ut på Sverigeturné med “Etta på listan!” stannar hon till i Växjö fredagen den 20 mars och framför sin show från klockan 19.30 till 20.50 på Växjö Konserthus.PÅ STARTSIDAN JUST NU

Fler nyheter

SENASTE NYTT

Fler nyheter

MEST LÄSTA NYHETER