Klik venligst
NYHETER 2020-2-25 KL. 09:35

Pressbyrån söker ny köpman till butiken i Tegnérgallerian

Av Hans Nilsson

Pressbyrån söker ny köpman till butiken i Tegnérgallerian
Pressbyrån har sökt en ny franschisetagare till butiken i Tegnérgallerian i Växjö sedan slutet av oktober 2019 utan att få napp.

VÄXJÖ. Pressbyrån har sökt en ny franschisetagare till butiken i Tegnérgallerian i Växjö sedan slutet av oktober 2019 utan att få napp.- Jag vet inte varför det är så, men planen är att vi ska hitta en ny köpman senast i juni, säger Joakim Samuelsson, distriktschef på Pressbyrån.
Avtalen för franschisetagare på Pressbyrån löper över tre år. I juni i år går avtalet ut för den nuvarande franchisetagaren.
Han har hittat en annan syssla och kommer inte förlänga avtalet med Pressbyrån. Det stod klart redan i höstas.
Därför annonserar Pressbyrån efter en ny franchisetagare för butiken i Tegnérgallerian sedan i slutet av oktober.
- Vi söker en driven, service-minded, företagsam och engagerad person. Butiken i Tegnérgallerian är ju nybyggd och har ett bra koncept, här finns alla möjligheter att lyckas, säger Joakim Samuelsson, chef för Pressbyrån i Växjö.
Pressbyrån har haft butik i Tegnérgallerian i 20 år. För tre år sedan efter omgörningen av gallerian flyttade man till nuvarande lokal på Storgatan 36.
Pressbyrån i Växjö har dessutom butiker på lasarettet, i järnvägsstationen, på Campus och på Storgatan 7.
- Generellt går det bra för dem. När det gäller butiken i Tegnérgallerian så hoppas vi att vi hittar en ny franschisetagare snart, men om det inte går så kan vi lösa det genom att någon annan Pressbyrå får dubbelköra en tid, förklarar Joakim Samuelsson.
hans nilsson

PÅ STARTSIDAN JUST NU

Fler nyheter

SENASTE NYTT

Fler nyheter

MEST LÄSTA NYHETER