Klik venligst
NYHETER 2021-4-17 KL. 10:11

Lohilo Foods AB ny huvudsponsor i Växjö DFF

Av Hans Nilsson

Lohilo Foods AB ny huvudsponsor i Växjö DFF
Tyrone Andersson, vd för Lohilo Foods AB, berättar att företaget skrivit under ett treårsavtal som huvudsponsor till Växjö Damfotbollsförening. Foto: Lohilo Fodds, pressbild

VÄXJÖ. Nyligen skrev Lokaltidningen att Lohilo Foods AB har köpt Staffan Spångvalls glasskiosk på Storgatan. I samband med det berättade Richard Hertvig, styrelseledamot på Lohilo Foods, att de har stora planer på att satsa lokalt i Växjö och sponsra idrottsföreningar. Nu är det klart att Lohilo Foods AB skrivit under ett treårsavtal som huvudsponsor till Växjö Damfotbollsförening.
- Som ett led i att lyfta fram damfotbollen i Sverige och samtidigt stärka Lohilos lokala närvaro är jag superglad att kunna meddela den långsiktiga satsningen som vi gör tillsammans med Växjö DFF, säger Lohilos:s vd Tyrone Andersson i ett pressmeddelande.
- Vi har en ambition att öka den lokala närvaron i Växjö och regionen på olika sätt och genom detta samarbete vill vi gemensamt skapa en positiv och framgångsrik väg framåt för damfotbollen i Växjö, lägger han till.

Växjö DFF som startades 2014 spelar i Damallsvenskan har även flicklag.
- Partnerskapet ger oss möjlighet att utveckla och inspirera hela vår verksamhet på alla nivåer. Det känns fantastiskt att Lohilo med sitt långsiktiga engagemang ser vikten i att tända gnistan hos alla idrottande tjejer i Växjö och att ta deras drömmar på största allvar, säger Patrik Adaktusson, säljansvarig hos Växjö DFF.

hans nilsson