NYHETER 2022-6-10 KL. 18:32

Kommunen bjuder på gratis konsert med Vargas & Lagola

Av Hans Nilsson

Kommunen bjuder på gratis konsert med Vargas & Lagola
Vincent Pontare och Salem Al Fakir är namnen bakom det grammisbelönade radarparet i Vargas & Lagola. Den 18 juni uppträder de i Linnéparken i Växjö. Foto: Pressbild

VÄXJÖ. Efter två hårda pandemiår med uppoffringar vill Växjö kommun nu visa sin uppskattning till Växjöborna genom att bjuda in alla till ”Ett redigt kalas” - gratis i Linneparken lördagen den 18 juni. Då står Vargas & Lagola på scenen.
Vincent Pontare och Salem Al Fakir är namnen bakom det grammisbelönade radarparet i Vargas & Lagola. I deras egna artistprojekt Vargas & Lagola gör de starka refränger till hoppfulla melodier av 60- och 70-talets Americana. De är två av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och producenter med över 8 miljarder streams totalt i samarbeten med artister som Avicii, Katy Perry, Swedish House Mafia, Axwell, Ingrosso, Madonna, Ghost och Veronica Maggio.
Nu kommer de till Växjö för att fira att två år av pandemi förhoppningsvis nu är över och det är Anders Lundin från SVT som guidar Växjöborna genom firandet från scenen.
Teatersällskapet Big Wind inleder firandet den 18 juni för den yngre publiken med dansföreställningen Hovet i Willans Park klockan 12 och 14. Det är fri entré på hela kalaset.
hans nilsson