Klik venligst
NYHETER 2020-11-16 KL. 16:54

Berättarkväll med Bo Frank inställd

Av Hans Nilsson

Berättarkväll med Bo Frank inställd
Berättarkvällen den 18 november på IOGT-NTO där Växjös borgmästare Bo Frank skulle varit gästberättare är inställd. Foto: Hans Nilsson

VÄXJÖ. Berättarkvällen på IOGT-NTO med Växjös borgmästare Bo Frank (M) som gästberättare den 18 november är inställd. - Vi har flyttat fram det till den 2 december, men det är väl risk att det inte går då heller, säger Pelle Olsson i Berättarnätet Kronoberg.
På grund av skärpningarna i råden för sammankomster i spåren av covid-19 blir det ingen berättarkväll onsdagen den 18 november där Bo Frank skulle varit en av berättarna.

Chansen är inte så stor att det blir av den 2 december klockan 19 heller, tror Pelle Olsson.
- Det är jättetråkigt med allt som ställs in nu. Men då lägger vi Bo Franks gästberättarkväll till våren istället, och i den stora Sigfridssalen där man kan vara 45 personer, säger Pelle Olsson i arrangerande Berättarnätet Kronoberg.
- Hösten har gått bra annars, vi har varit i Café Fontaine och där har det inte kommit mer än 15 till 22 personer på berättarkvällarna. De har haft tillstånd till 25 personer.

Till nästa år är tre namn klara: 21 januari, Per Gustavsson som startade Ljungby Berättarfestival, 4 mars, Jens Linder, präst i Växjö domkyrka och 30 april, Lisbeth Eriksson, guide på Huseby Bruk.

hans nilsson