EXTRAMATERIAL 2023-5-10 KL. 12:54

Telenor lanserar nytt flexibelt paket för mobilt bredband

Av Josefin Petersson

Telenor lanserar nytt flexibelt paket för mobilt bredband
Foto: Pressbild

Ett flexibelt bredbandsabonnemang som funkar hemma, som alternativ till fiber, i fritidshuset eller när du är på resande fot och som även inkluderar 5G och roaming. Det är några av nyheterna i Telenors nya mobila bredbandsportfölj där storleken på surfpaketen går att variera efter behov.

Idag lanseras Telenors nya paket för mobilt bredband. Nu i ett ännu tydligare och mer flexibelt erbjudande, utformat efter önskemål från kunderna. Det mobila bredbandet kan användas för att ha med sig eller som permanent bredband hemma med hjälp av router inomhus och i vissa fall i kombination med en utomhusantenn.

– Vi fortsätter utveckla våra erbjudanden med hjälp av insikter från våra kunder. Exempel på det är att vi nu lånar ut marknadens bästa routrar och att våra abonnemang går att säsongsanpassa. För den som har ett fritidsboende går det bra att ha mer surf under högsäsong och mindre i perioder då vi inte vistas där på samma sätt, säger June Solbekk, Chief Marketing Officer på Telenor

Den nya mobila bredbandsportföljen:
o Välj mellan obegränsad surf och 15 GB, båda med 5G
o Möjlighet att binda abonnemang för bättre erbjudande och lån av marknadens bästa mobilrouter redo för 5G
o Möjlighet att sätta abonnemanget i viloläge när det inte används, lämpligt för fritidshus
o Möjlighet att ta med bredbandet på semestern. Roaming inom EU/EES och 10 ytterligare länder ingår
o Skräddarsytt abonnemang för surfplattor

– Genom att bredbandet går att använda flexibelt och sim-korten kan tas med i en portabel router har användaren alltid sitt eget internet och behöver inte koppla upp sig mot osäkra offentliga Wi-Fi. Det blir säkrare, oavsett var du är, menar June Solbekk.


SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter