VÄXJÖ 2023-8-25 KL. 10:39

Växjö Vipers får en ny verksamhetschef

Av Hans Nilsson

VÄXJÖ. Albin Sköld har jobbat som fastighetsmäklare i sex år - men nu blir han ny verksamhetchef för Växjö Vipers efter att Mathias Jordevik sagt upp sig.
- Det är väldigt spännande tider inom Växjö Vipers nu när byggnationen av kansli, skola och restaurang står klart och vilka förutsättningar det öppnar upp för hela verksamheten, säger 32-årige Albin Sköld.

Växjö Vipers får en ny verksamhetschef
Albin Sköld blir ny verksamhetchef för Växjö Vipers. Foto: PressbildSå sent som våren 2022 spelade Albin Sköld sitt livs bästa innebandy i Vetlanda Innebandyklubb. Han var Vetlandas poängkung och lagkapten när laget tog klivet upp i divsion 1.
Men han valde att sluta som aktiv innebandyspelare när han var på topp. Nu ett och ett halvt år senare blir han istället ny verksamhetschef för Växjö Vipers.
- Jag som har spelat och följt innebandy i över 25 år får chansen att arbeta med det på heltid lockar väldigt mycket, förklarar Albin Sköld.
- Jag kommer så fort som möjligt sätta mig in i föreningens organisation och lära känna alla duktiga medarbetare, ledare och alla fantastiska personer som hjälper klubben ideellt. Vi har spännande tider framför oss med nya tränare både på herrsidan, damsidan och satsningarna som gjorts på våra akademier och ungdomslag, säger han.

Växjö Vipers hoppas nu att Albin Skölds kan fortsätta att utveckla föreningen med de möjligheter som finns med Fortnox arena och Arenastaden.

hans nilsson