VÄXJÖ 2022-9-10 KL. 16:44

Hjälp oss att bidra till en bättre morgondag!

Av Josefin Petersson

Hjälp oss att bidra till en bättre morgondag!
Foto: Mstudio, Martina Wärenfeldt

Lokaltidningen Växjö/Alvesta har helt otroliga 48 450 trogna läsare i Växjö och Alvesta kommun. Vi har funnits i tre och ett halvt år och vi brinner för att ge ut en gratis Lokaltidning varje vecka. Det är våra annonsörer som ser till att tidningen kommer i lådan, de bidrar till att vi kan göra en demokratisk insats genom att gratis sprida lokala nyheter till alla medborgare. Tack för att ni läser Lokaltidningen!

Men vi vill och kan göra mer. Lokaltidningen därför att fortsätta med att göra en lokal annonskampanj där vi samlar in pengar från ortens företag. Pengarna skänks oavkortat direkt till ideella förmånstagare via stiftelsen Växjö Charity. Förra året samlade vi in 157.800 som vi kunde skänka till Växjö Charity.
Nyhet för i år är att vi vill även engagera Er läsare, därför gör vi det nu enkelt för dig som privatperson eller företag att bidra till lokal välgörenhet i form av Växjö Charity.

Alla pengar som samlas in i läsarinsamlingen via Swish går oavkortat till Växjö Charitys lokala förmånstagare. Några som under åren har blivit förmånstagare är exempelvis Barn- och Ungdomskliniken, Sjöräddningssällskapet Kronoberg och de senaste 2021, TRYGGA och Växjö TS.

Sedan starten 2017 har Växjö Charity samlat in pengar till lokala förmånstagare och har under de åren skänkt över sju miljoner kronor. Har du genom åren känt att du velat bidra till Växjö Charity, men inte vetat hur så blir det nu enkelt genom att swisha in ett bidrag med hjälp av QR-koden eller swish-numret här nedan.

För oss har det varit självklart att samla in pengar till Växjö Charity, vi vill ge tillbaka till lokalsamhället och göra Växjö ännu bättre och ge tillbaka till där det behövs som mest.

Förhoppningen är att kunna lämna över en stor check till Växjö Charity på galakvällen den 10 november, det hade varit helt magiskt om vi kunde få ge ännu mer än förra året. Vi hoppas även kunna fortsätta de kommande åren med liknande insamlingar.

Tack på förhand till dig, vår trogna läsare, som bidrar till vårt lokalsamhälle.
Din gåva är viktig! Med hjälp av din gåva kan vi tillsammans hjälpa olika lokalt förankrade organisationer och föreningar. Din gåva går oavkortat till ideella förmånstagare via stiftelsen Växjö Charity. Var med du också! Ge en gåva - swisha valfritt belopp till 123 3179116 i meddelande skriv LT och ditt namn. Tack!

Cecilia Petersson, ansvarig utgivare Lokaltidningen Växjö/Alvesta