EXTRAMATERIAL 2023-12-19 KL. 14:53

Late Night Standup-turné med Johanna Nordström, Messiah Hallberg, Kirsty Armstrong, Torbjörn Averås Skorup och Kaeli Abdi våren 2024

Av Josefin Petersson

Late Night Standup-turné med Johanna Nordström, Messiah Hallberg, Kirsty Armstrong, Torbjörn Averås Skorup och Kaeli Abdi våren 2024
Foto: Pressbild

I vår beger sig Johanna Nordström ut på en efterlängtad standupturné och bjuder med sig sina favoriter: Messiah Hallberg, Kirsty Armstrong, Torbjörn Averås Skorup och Kaeli Abdi. Missa inte chansen att se några av landets främsta komiker i Late Night Standup under april och maj 2024.

- Efter en paus på ett helt år från standupen ska jag våga mig ut igen! Det gör jag med hjälp av mina absoluta favoritkomiker. Köp biljetter! Vi ses i vår - det kommer bli oteeroligt, hälsar Johanna Nordström.

Biljetter släpps den 20 december kl 10 på latenightstandup.se

*Messiah Hallberg ersätts av den fantastiska Ahmed Berhan i Halmstad, Jönköping och Norrköping

Turnéplan

26 april 2024, Halmstad, Halmstads Teater
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Ahmed Berhan

27 april 2024, Jönköping, Jönköping Konsert & Kongress
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Ahmed Berhan

28 april 2024, Linköping, Crusellhallen
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Messiah Hallberg

8 maj 2024, Norrköping, De Geerhallen (Louis De Geer)
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Ahmed Berhan

10 maj 2024, Malmö, Slagthuset, Teatern
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Messiah Hallberg

12 maj 2024, Uppsala, UKK, Uppsala Konsert & Kongress
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Messiah Hallberg

18 maj 2024, Göteborg, Draken Live
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Kaeli Abdi, Messiah Hallberg

25 maj 2024 Stockholm, China Teatern
Johanna Nordström, Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Daniel Sanchez, Messiah Hallberg

Om Johanna Nordström
År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”. Hon har figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Parlamentet”, “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”.

Johannas första soloturné “Ring polisen” sålde slut över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii arena i maj 2022. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon en av Sveriges genom tiderna mest lyssnade podcast “Ursäkta” som har över 200 000 unika lyssnare per vecka. Podden togs sedan ut på en utsåld arenaturné runt om i landet.

Johanna medverkar också i teaterföreställningen 2:22 som spelas på Rival och Intiman 2023-2024.

Om Kirsty Armstrong
Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022. Kirsty har fantastisk scennärvaro och humor med edge.

Hon har varit sidekick i Big Brother, programledare på helgen i P3 och har under hösten varit aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter och Rostmacka på SVT. Kirsty är just nu aktuell med egna turnén ”Pöka”.

Om Torbjörn Averås Skorup
Torbjörn har bred erfarenhet av att arbeta med humor. Nu är han aktuell som programledare i radio och TV, manusförfattare och skådespelare – parallellt med sin blomstrande karriär som standupkomiker.

På sociala medier är Torbjörn känd för sitt personliga och pricksäkra sätt att fundera över vardagens detaljer, situationer och företeelser. Han har genom åren bjudit oss på prisbelönta videosketcher tillsammans med Johanna Nordström; ”Årets video” (nominerad Guldtuben 2018) och ”Årets webbhumor” (vinnare 2018 och 2020 Det svenska humorpriset). 2023 nominerades Torbjörn till ”Årets manliga komiker” (Det svenska humorpriset).

Under 2023 drog han fulla salonger på turné med sin hyllade show “Torbjörns TV-program”. Varje fredag tar han med hela svenska folket rakt in i helgen med sitt eget radioprogram ”P3 med Torbjörn” och under somrarna 2022 och 2023 har vi vaknat till hans röst i Morgonpasset i P3. 2023 debuterade han som författare med dassboken “Torbjörns våtrumslektyr” (Forum). Han har skrivit manus till Guldbagge-galan och P3 Guld. 2024 är han dessutom programledare för P3 Guld, som direktsänds i radio och SVT.

Om Messiah Hallberg
Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.

Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcast, till exempel “Geniförklarat” och “Freakshow”.

Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”. Messiah var i flera år programledare för morgonshowen på radiostationen NRJ som sedan övergick till podcasten “The daily Messiah”. Han är även programledare för SVT:s “Svenska Nyheter”.

Hösten 2017 var Messiah Hallberg ute med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” som fick succérecensioner. Samma år korades han även till ”Årets manliga komiker” på svenska standupgalan. Han har sedan dess varit ute landet runt med sin turné ”Scener ur ett äktenskap” och sedan nu med den sista turnén i triologin, Meissiah Hallberg live – ett livsverk med humoristisk touch.

Om Kaeli Abdi
Kaeli Abdis karriär började på TikTok där hon slog igenom med sina träffsäkra humorsketcher. Därefter har Kaeli fortsatt gjort stora framgångar även i såväl radio som TV.

Tillsammans med Batoul Raad startade hon talkshowen “Gruppchatten” som livesändes två gånger i veckan på SVT våren 2023. Segmentet ”Dejten” i programmet gick så pass bra att det blev en egen serie som sändes hösten 2023 med strålande tittarsiffror. Kaeli gjorde även årets Mellobyrån på SVT tillsammans med Sussie Eriksson och Torbjörn Averås Skorup.

Under 2023 medverkade Kaeli Abdi i liveshowen “Flippa inte här” med Filip Dikmen & vänner där hon gjorde sin standup-debut. Kaeli var också förkomiker på Kodjo Akolors turné.

Om Ahmed Berhan
Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare som medverkat i flertalet radio- och TV-sammanhang genom åren, såsom Kontoret (TV4), Bert (TV4), Ambassadören (Viaplay), Parlamentet (TV4), Tankesmedjan i P3, Morgonpasset i P3, Hot take i P3 och Vi måste snacka hår i P1.

Ahmed Berhan har under 2022 varit aktuell som programledare för SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar” och stand up-showen “Semst” med Jonathan Unge och Branne Pavlovic. Han har även varit programledare i SVT:s barnprogram Ahmed i medeltiden (2010).

Ahmed är en talangfull skådespelare som haft huvudrollen i filmen “Hjärtat” och medverkat i “Diorama”. Nu står det även klart att han även gör huvudrollen i den nyskrivna pjäsen “8 kvadrat”.

Sist men inte minst är Ahmed en fantastisk ståuppkomiker. Han har medverkat i Släng dig i brunnen, Comedy Central Confessions, Comedy central och på Raw Comedy Club.