EXTRAMATERIAL 2022-11-21 KL. 10:37

Karriärföretag för tredje året i rad

Av Thomas Edgren

Företaget Fortnox får utmärkelsen ”Karriärföretag” - för tredje året i rad. I motiveringen lyfts Fortnox unika arbetsgivarvarumärke, talangsatsningar som Fortnox Academy och ett inspirerande kommunikationsarbete.

Karriärföretag för tredje året i rad
”Vi växer snabbt och det är med nya kompetenta medarbetare vi kan bli större”, kommenterar John Lundgren, Fortnox angående utmärkelsen ”Karriärföretag 2023”. Foto: Fortnox

- Medarbetarna är Fortnox viktigaste tillgång på vår resa mot visionen att skapa ett samhälle format av framgångsrika företag. Vi växer så det knakar och rekryterar nya talanger, kommenterar Johan Lundgren, affärsområdeschef Firman och COO.
-
- Att tilldelas utmärkelsen för tredje året i rad är ett resultat av det gedigna och långsiktiga arbete vi gör för våra medarbetare. Tillsammans skapar vi en attraktiv, välmående och engagerande arbetsplats, säger Johan Lundgren.
-
Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige. En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

- Vi växer snabbt och det är med nya kompetenta medarbetare vi kan bli större. Medarbetarna är förutsättningen för vår tillväxt, som i sin tur skapar möjligheter för hundratusentals svenska företag. Fortnox innovationsinriktade företagskultur, ett mindset där vi omfamnar förändring och tydliga utvecklings- och karriärmöjligheter är vinnande koncept, avslutar Johan Lundgren