EXTRAMATERIAL 2021-10-19 KL. 11:00

Bonusfamiljen är tillbaka

Av Thomas Edgren

Det är äntligen dags att återvända till vår älskade bonusfamilj. 25 oktober är det premiär på SVT Play och i SVT1. Det är också klart att de tre första säsongerna kommer att vara tillgängliga på SVT Play från och med idag tisdag.

Bonusfamiljen är tillbaka
Lisa (Vera Vitali) och Patrik (Erik Johansson) kommer vi nu åter att få se i TV-rutan. Foto: Ulrika Malm

Årets säsong består av 8 avsnitt á 45 minuter.
När den fjärde säsongen av Bonusfamiljen tar vid två år senare än vad som utspelats tidigare, har livet som småbarnsföräldrar tärt på Lisa och Patrik. Lisa har expanderat verksamheten och Patrik är kvar som lärare i skolan. Deras yngste son Buster har Downs syndrom och de är inte alltid överens om hur man bäst rustar honom för ett bra liv framöver. De kommer under säsongen även få möta sitt livs största utmaning.

Studerar på universitetet
Bianca pluggar på universitetet och går en kurs i psykologi och hon testar mer än gärna sina teorier på familjen. William och Eddie har börjat på gymnasiet och försöker finna sig tillrätta på sina nya skolor.

Blev dumpad
Danny blev dumpad på Mallorca och har flyttat hem och in till bästisen Bigge som erbjudit honom ett rum. En som inte direkt jublar över att den tidigare kollegan har parkerat sig hos morsan är Martin, som kämpar i motvind med att få sin relation med Sima att fungera.

Katja och hennes mamma Louise har aldrig haft en nära relation och ingen av dem har varit intresserad av något frekvent socialiserande, båda är självständiga och vill klara sig själva. Men nu har Louise blivit äldre och behöver plötsligt Katjas hjälp, något som båda har svårt att förhålla sig till.

Medverkande är bland andra Erik Johansson, Nour El Refai, Marianne Mörck, Christer Lindarw, Johan Ulveson, Ann Petrén och Tuva Novotny.
Manus står Moa Herngren, Ditta Bongenhielm, Jacob Seth Fransson och Clara Herngren för.

Källa: SVT
SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter