ALVESTA 2023-7-4 KL. 09:00

Välbesökt länsdans på Strandpärlan i Torne

Av Josefin Petersson

Välbesökt länsdans på Strandpärlan i Torne
Foto: Irén Nilsson

TORNE. Club 68 är för alla dem som gillar att dansa, under hösten anordnar de danser på Kvarnhagskällan i Växjö, under sommaren håller de i stället till på Strandpärlan Torne med ett flertal sommardanser. Två gånger per år anordnar de också en länsdans tillsammans med FUB Kronoberg, i år var länsdansen i Torne uppskattad och välbesökt.

För några veckor sedan anordnade Club 68 den andra årliga länsdansen tillsammans med FUB på Strandpärlan i Torne, i år kom det 250 besökare. Under dansen serverades det också korv och fika. Länsdansen var mellan 13 till 15 och efteråt anordnade Club 68 även en av sina vanliga sommardanser, med cirka 100 besökare. På båda danserna spelade Micke Ahlgren´s.

– Det blev en väldigt lyckad eftermiddag, alla var supernöjda och så glada. De undrade genast när vi skulle ha nästa dans. Det var likadant när vi hade vår andra länsdans i februari, de frågade när nästa dans var då också. De tackade verkligen för att vi ville göra en dans för dem också. Det var bra väder, jättebra musik och de som kom var supertrevliga och roliga, så det var en väldigt lyckad dag, det kunde inte bli en bättre eftermiddag, berättar Irén Nilsson, ordförande i Club 68.

Framåt nu i sommar anordnar Club 68 fler sommardanser på Strandpärlan i Torne, dessa är öppna för alla som vill komma och dansa. Den 9:e juli kommer Engdahls, den 23:e juli kommer Bob Stevens, den 6:e augusti kommer Fernandoz och sommardanserna avslutas den 20:e augusti med Holidays.

Josefin Petersson


Foto: Irén Nilsson