ALVESTA 2022-11-27 KL. 10:00

Öppet hus i kommunhuset

Av Josefin Petersson

Öppet hus i kommunhuset
Foto: Pressbild

ALVESTA. Lördagen den tredje december, samma helg som Alvesta handels julmarknad, är det öppet hus på kommunhuset. Samma dag kan du även gå på en julig teaterföreställning och besöka Utställningshallen.

Alvesta kommun bjuder in till öppethus i kommunhuset, kommunen bjuder på pyssel, fika och möjlighet att träffa dem och ställa frågor. Lördagen den tredje december, mellan 10-15 på Alvesta kommunhus, Centralplan 1.
Det bjuds på julpyssel för stora och små, du har möjlighet att åka upp till plan fem och titta på utsikten över Alvesta. Träffa politiker, ställ dina frågor och ge synpunkter på hur Alvesta kan bli ännu bättre.Träffa ungdomsrådet, få tips av kommunens energi och klimatrådgivare. Kommunen visar aktuella projekt i Alvesta och svarar på frågor. Träffa familjeenheten som berättar om hur du kan göra en insats för ett barn eller ung person. Dessutom bjuds det på julfika.

Andra aktiviteter i Alvesta kommuns regi, utställningen Ordsaker på Alvesta Utställningshall är öppen den tredje december mellan klockan 10-15, i Alvesta Järnvägsstation på andra våningen.
Dessutom kan du se Julgruppen-ett anarkistiskt blomsterarrangemang. En pop-up föreställning för alla åldrar mellan klockan 14:00-14:40 i Alvesta Folkets hus, biljetter köper du på hemsidan Biljettkiosken.

Josefin Petersson