ALVESTA 2022-9-26 KL. 08:31

ALT Hiss fortsätter expandera i Malmö

Av Josefin Petersson

ALT Hiss fortsätter expandera i Malmö
De nybyggda lokalerna ligger strategiskt utmed E6:an i närheten av Jägersro. Det gör det smidigt att snabbt ta sig ut på fältet, vilket framför allt uppskattas av deras montörer och servicetekniker. Foto: Pressbild

ALVESTA. ALT Hiss startades 1994, företaget installerar hållbara hissar och rulltrappor. Tillverkning och huvudkontor finns i moderna lokaler i Alvesta, 2021 byggdes huvudkontoret till. Deras regionkontor i Malmö öppnade 2005. Sedan dess har det gått bra och verksamheten har kontinuerligt expanderat. Företaget har på senaste tiden förstärkt bemanningen. Det har i sin tur gjort det alltmer trångbott i lokalerna. Nu har kontor och lager flyttat till helt nybyggda lokaler på 570 kvm vilket ger goda förutsättningar för fortsatt expansion i Malmö.

– Här i Skåne är vi verksamma inom nyhiss, service och modernisering. Alla områden går bra och vi har på senaste tiden förstärkt bemanningen för att möta efterfrågan, säger regionchef Nicklas Nilsson.

När regionkontoret i Malmö startades 2005 var man två personer i personalstyrkan och nu är man runt 25 medarbetare.

Regionchef Nicklas Nilsson har varit med sedan start för ALT Hiss i Malmö.

– Det känns bra att vi äntligen har flyttat till större och mer ändamålsenliga lokaler där vi dessutan kan fortsätta att expandera verksamheten. Vi har plats för fler på kontoret och lagerdelen är väl tilltagen. Det blir lättare att samla hela styrkan. Och för oss som sitter mycket inne på kontoret är det skönt att äntligen ha bra fungerande luftkonditionering, säger Nicklas och ler, och fortsätter:

– De nybyggda lokalerna ligger strategiskt utmed E6:an i närheten av Jägersro. Det gör det smidigt att snabbt ta sig ut på fältet, vilket framför allt uppskattas av våra montörer och servicetekniker.

De medarbetare som har möjlighet brukar sammanstråla på kontoret för gemensam frukost och lunch.

– Vi är ett tight gäng med god sammanhållning som har kul på jobbet. Det tror jag våra kunder märker. Det tillsammans med vår flexibilitet är nog en stor del av framgången, säger James Collin, nyhissäljare.

Josefin Petersson


Regionchef Nicklas Nilsson har varit med sedan start för ALT i Malmö. Foto: Pressbild