VÄXJÖ 2023-11-2 KL. 15:31

Tre band samma kväll på KökI11

Av Hans Nilsson


VÄXJÖ. Torsdagen den 2 november spelar tre band samma kväll på KÖK11 i Växjö i något de kallar Unholy Trinity: Mattias Strömberg, Fredrik Solfors soloprojekt The School book Depository The School Book Depository och AK & The Brotherhood.

Tre band samma kväll på KökI11
Musikkvällen på KökI11 den 2 november inleds 20.00 med rocktrubaduren Mattias Strömberg, som var arrangör av Afterbeach Evedal med livemusik på Restaurang Brunnens uteplats i somras. Foto: Hans Nilsson


Det är verkligen tre helt olika musikaliska konstellationer som spelar samma kväll den 2 november på KÖK11.
Från 18.30-19.30 är det mat och mingel.
Livemusiken startar klockan 20 med Mattias Strömberg - rocktrubaren som startade sin musikaliska resa som trummis bakom trummorna. Han är känd för sina melodiösa sånger, och förmågan att leverera i livesammanhang.
I somras arrangerade han dessutom Afterbeach Evedal med livemusik med trubadur på Restaurang Brunnens uteplats ute på Evedal, där han själv uppträdde.

Vid 21 tar Fredrik Solfors över scenen med The School book Depository The School Book Depository. Fredrik Solfors var frontfigur i popband som Wagon och Low Season Combo i Växjö i flera år på 90- och 00-talet. Nu gör han en egensinnig och snygg pop med starka melodier och med inslag av psykedelisk, retro-doftande hip hop.
Sist ut på kvällen vid 22 är Växjö-/Karlskronabaserade bandet AK & The Brotherhood som vann Country-SM 2017. De har gått vidare till nya spännande musikaliska marker.
Förra albumet ”Oh Sedona” fick lysande recensioner utomlands.
hans nilsson