VÄXJÖ 2023-9-22 KL. 11:20

Pensionerad busschaufför i Växjö vann kvarts miljon på TV-Triss

Av Hans Nilsson

VÄXJÖ. Den pensionerade busschauffören Julio från Växjö skrapade fram en vinst på 250 000 kronor när han var Trissgäst i TV4 Nyhetsmorgon i onsdags i förra veckan.
- Vinsten kommer jag spara för att hitta på något för hela familjen, det finns lite planer, berättar Julio.

Pensionerad busschaufför i Växjö vann kvarts miljon på TV-Triss
Så här glad blev den pensionerade busschauffören Julio från Växjö när han skrapade fram en vinst på 250 000 kronor som Trissgäst i TV4 Nyhetsmorgon nyligen. Foto: Skärmdump.


En morgon för två månader körde Julio en tur med bilen för att köpa en Trisslott på Willys på Teleborg i Växjö.
Det var speciella sommarlotter som fanns i butiken då.
- Jag bad att få en grön lott som låg under en röd, minns han.

Plötsligt hade han skrapat fram tre tv-symboler.
- Det blev en chock och väldigt svårt att ta in. Jag åkte direkt till min dotter för att visa henne lotten, sen stod vi bara lyckliga och skrattade, berättar Julio.
Om man får tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
Julio fick därför vara med i TV4 Nyhetsmorgon och skrapa Triss. Han var där tillsammans med dottern Daniela i tv-studion. I direktsändning bläddrade Julio fram lott nummer två i ordning. Sedan skrapade han fram en vinst på en kvarts miljon kronor.
Julio är den sjätte Växjöbon i år som vinner på Triss i direktsändning på TV4. Tillsammans har Växjöborna skrapat fram drygt fyra miljoner kronor i Nyhetsmorgons studio, enligt Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.

hans nilsson


Julio är den sjätte Växjöbon i år som vinner på Triss i direktsändning på TV4. Foto: Pressbild