VÄXJÖ 2024-11-22 KL. 11:05

Bokningarna ökar på KökI11

Av Hans Nilsson

VÄXJÖ. KökI11 i Växjö har haft några tuffa år under och efter pandemin - men nu känner man att vinden har vänt och efterfrågan på fysiska möten ökar.
- Vi ser nu att bokningar av konferenser och möten stadigt ökar, det speglar ett växande behov av att träffas igen, säger Niklas Davidsson, vd och ägare på Kök11.

Bokningarna ökar på KökI11
Niklas Davidsson, vd och ägare på Kök11 i Växjö. Foto: Pressbild

Människor vill samlas igen, känner Niklas Davidsson.

Trots den digitala utvecklingen är den fysiska mötesplatsen här för att stanna, tror han och tar KökI11 som exempel.

- Kök11 noterar redan nu en stadig ökning av bokningar inför 2025. Under året har de ökat med 11 procent jämfört med 2023, beättar Niklas Davidsson.

Många företag och organisationer anser att fysiska personliga mötet har en helt avgörande betydelse för att bygga relationer, främja samarbeten och stärka företagskulturen.

Under pandemin blev det väldigt vanligt med digitala möten.

Men nu inser fler fördelarna med att samlas i verkliga miljöer, där spontana samtal och idéutbyten sker mer naturligt.

- Den ökande efterfrågan har också lett till att vi har investerat i att förbättra våra lokaler och tjänster för att möta de nya behoven, säger Niklas Davidsson.

- Tekniken blev en viktig komponent under pandemin, där erbjuder vi hybridlösningar för att deltagare som inte kan vara på plats får vara med. Det är en stor skillnad i våra kunders efterfrågan mot tidigare.

Flexibilitet har blivit centralt. Kunderna vill ofta ha anpassningsbara paket som passar olika typer av möten, från mindre workshops och frukostmöten till större konferenser.

- Vi märker att våra gäster allt oftare vill ha klimatsmarta konferenser. Det passar oss utmärkt eftersom hållbarhet är en viktig del av vårt arbete, förklarar Niklas Davidsson.

hans nilsson



Om Kök11
Kök11 skapades 2003 av kocken Niklas Davidsson på Honnörsgatan 15 i företagsstaden I11 i Växjö.
Det är en mötesplats för företag och organisationer där hållbarhet, kärleken till närodlad och svensk mat och det personliga bemötandet står i centrum.
Man erbjuder även konferenser för upp till 150 personer, event, fest, catering och dagens lunch.