ALVESTA 2023-5-12 KL. 10:55

KS Gym & Fitness storsatsar och flyttar till nya lokaler

Av Josefin Petersson

KS Gym & Fitness storsatsar och flyttar till nya lokaler
Kenneth Nielsen och Sebastian Lindgren äger tillsammans KS Gym & Fitness, här utanför de nya lokalerna på Grönkullavägen 2 i Alvesta. Foto: Josefin Petersson

ALVESTA. I december förra året blev det officiellt att Willys ska bygga nya och större lokaler i Alvesta på andra sidan järnvägen, där har idag bland annat KS Gym & Fitness sina lokaler. De har sedan dess letat nya lokaler och det är nu klart att det blir flytt till Hjortsberga Måleris lokaler på Grönkullavägen 2 i Alvesta.

KS Gym & Fitness är ett fristående gym som har hållt till på Sjögatan 2A i Alvesta sedan 2014, i hela 9 år, men i höst storsatsar de och flyttar till nya lokaler på Grönkullavägen 2. Planen är att de ska öppna i de nya lokalerna senast i december och när det väl är dags utlovas det överraskningar i samband med nyöppning. Däremot kommer de hålla öppet i de nuvarande lokalerna fram till dess precis som vanligt.

– Vi är verkligen taggade på den här förändringen och flytten, det blir en nystart. Allt kommer bli bättre, bättre isolering i taket, ny ventilation och fiber bland annat. Det blir verkligen modernt, nytt och fräscht. Det nya läget kommer bli jättebra, intill det nya aktivitetscentret och en trafikerad gata, med både cykelväg, busshållplats och gott om parkeringar. Dessutom kommer det bli större gymyta i de nya lokalerna och vi kommer satsa mer på gymträningen också. Det har även varit smidigt med utköpet och de nya fastighetsägarna, berättar Kenneth Nielsen, en av ägarna till KS Gym & Fitness.

Josefin Petersson