NYHETER 2020-6-18 KL. 14:17

”Det pågår ett ”krig” bakom kulisserna”

Av Hans Nilsson

”Det pågår ett ”krig” bakom kulisserna”
Barbro Åhman, Växjö, med sin katt. Foto: Privat

Med intresse läste jag insändaren mellan John Curovac och Sonja Werner, där Sonja frågade John om han gått på Donald Trumps konspirationsteorier?
Vad skulle då dessa konspirationsteorier bestå av? Jo, att coronaviruset kommit från ett laboratorium i Wuhan.
Här undrar jag vilka vetenskapsmän som Sonja refererar till, det kan väl inte vara de som stod bakom Al Gore i klimatbluffen hoppas jag, men det vore bra om Sonja kunde presentera vilka vetenskapsmän hon refererar till.
Al Gore blev mångmiljonär på denna bluff, som han åkte land och rike för.
Om vi lever efter ”follow the money”, så hittar vi nog alla svaret på denna pandemi. Om pandemin har ett samröre med införandet av 5G återstår att se och utforska.
Men ingen ska försöka inbilla mig, att någon i Wuhan åt en friterad fladdermus och därefter blev smittad av ett virus, som denne sedan spred ut. Det har även kommit rapporter om att viruset redan fanns i Europa under hösten-19.
Ebola, sars och nu detta,…tänk vad vacciner man har kunnat sälja och tänk vad mycket man tjänat på detta. Under veckan fick jag in en information, att det redan finns vaccin, men man väntar så länge att folk ska tigga om att bli vaccinerade och vad innehåller detta vaccin? Med tanke på att Bill och Melinda Gates foundation har varit runt i världen och vaccinerat mot polio där tusentalet dog. Tänk på vilka effekter Svin influensa- och Gardasil vaccinet fick.
WHO, har uttalat krav om ett övervakningssystem, genom 5G kan tänkas. Övervaknings appar utvecklas till mobiler, förtäckta som Corona information och de som laddar ned dessa i mobilen blir helt övervakade. Det är inte Orwells 1984 jag skriver om här , utan om verkligheten. Att populister ger sig ut för att demonstrera är fullt förståeligt, de tänker på folkets hälsa, där tydligen få andra gör detta.
WHO, Tedros Adhamon, chef, är inte läkare som det påstås, han är emellertid medlem i det etiopiska marxist-leninistiska partiet och står Kina nära. Detta parti har terrorstämplats av USA och det är fullt förståeligt att president Donald Trump klev av sponsrandet av WHO.
Tedros utsåg 2017, Robert Mugabe, ledare för Zimbabwe, till en ”goodwillambassadör” för att bekämpa smittsamma sjukdomar, vilket fick enorm kritik och han blev tvungen att dra tillbaka denna utnämning. (Mugabe som tog tillbaka jord från vita och tusentals mördades). Detta visar vilket omdöme WHO chefen Tedros har. Tedros backades upp av Kina till att bli chef över WHO.
Enligt Bill & Melinda Gates, ska alla vaccineras och det vore bra om Sonja tog del av den informationen, som är en miljardindustri. ”Follow the money” visar vilka investerings intressen detta miljardärspar har och med tanke på vilka som sponsrar laboratoriet i Wuhan, är det mer än intressant att följa pengarnas väg.
Bill vill att alla ska vaccineras och vad detta medför vet vi lite om . Med tanke vad som hände för en del som tog vaccin för svin influensa, gardasil och polio (där tusentalet barn dött i Afrika), blir det på egen risk att ta detta vaccin.
Sonja bör inte vara så nedlåtande över Johns insändare, det kommer mer och mer bevis på att detta virus är skapat i ett laboratorium och till dess att vi alla vet, så bör vi nog alla vara lite återhållsamma med orden konspiration och fake news. Det pågår ett ”krig” bakom kulisserna och tyvärr är det alltför många som inte förstått detta. Det finns en sida på internet som heter ”Bakom kulisserna”, denna borde alla ta del av.





Barbro Åhman, Växjö